Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

Η WIND επιβραβεύει τα παιδιά των εργαζομένων της που αριστεύουν

Έχοντας ως πυρήνα της εταιρικής κουλτούρας και της επιχειρηματικής στρατηγικής της, τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη των Ανθρώπων της , η WIND αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των παιδιών των εργαζομένων της και προχωράει στη δημιουργία του νέου προγράμματος επιβράβευσης και ανάδειξης της Αριστείας, ευWIND Youth Excellence.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία, προσφέρει χρηματικές υποτροφίες σε παιδιά και νέους έως 25 ετών, που κατάφεραν να αριστεύσουν και να διακριθούν για τις επιδόσεις τους μέσα στο έτος 2019.

Οι υποτροφίες καλύπτουν όλους τους πιθανούς τομείς διάκρισης όπως Εκπαίδευση, Επιστήμη και Νέες Τεχνολογίες, Αθλητισμός, Τέχνη και Λογοτεχνία, Εθελοντισμός κ.α. Όλες οι προτάσεις αριστείας θα αξιολογηθούν από ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από μέλη της Διοίκησης της Εταιρείας, καθώς και από διακεκριμένους εκπροσώπους της κοινωνίας μας.

Σε δήλωσή της η κα Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της WIND αναφέρει: «Η σημερινή πρωτοβουλία της WIND έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τα παιδιά και τους νέους, που διακρίνονται για το ταλέντο και τη δημιουργικότητα τους, για να συνεχίσουν να γίνονται καλύτεροι και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους! Μέσα από αυτή τη διαδικασία θέλουμε να τα εμπνεύσουμε, ώστε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος!»

Το Youth Excellence έρχεται να εμπλουτίσει το θεσμό ευWIND, που σχεδιάζει και υλοποιεί η Εταιρεία τα τελευταία χρόνια με στόχο να εξελίσσει τους εργαζομένους της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λίγα λόγια για το ευWIND:

Το ευWIND είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα δραστηριοτήτων και ευεξίας που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από τους εργαζόμενους της WIND, με κύριο μέλημα τη συμμετοχή τους σε αθλητικές & πολιτισμικές δραστηριότητες που οι ίδιοι έχουν προτείνει. Ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και
περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δραστηριότητες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι. Ως πρόγραμμα εντάσσεται στις πολυάριθμες δράσεις ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού που υλοποιεί η WIND, με έμφαση την επένδυση στους ανθρώπους της.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία και το ίντερνετ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Η Adriana Lima στο εξώφυλλο του Numero Russia με κοσμήματα του Οίκου ZOLOTAS

Πα Σεπ 13 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://cashunite.gr/i-wind-epivravevi-ta-pedia-ton-ergazomenon-tis-pou-aristevoun/"></div>Η Adriana Lima, φωτογραφίζεται με κοσμήματα του Οίκου ZOLOTAS, με στόχο την ενδυνάμωση των γυναικείων δικαιωμάτων για το περιοδικό Numero Russia. To διάσημο μοντέλο Adriana Lima, έδωσε αποκλειστική συνέντευξη για την γυναικεία χειραφέτηση αλλά και τον ρόλο της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία στο περιοδικό Numero Russia, Τεύχος Σεπτεμβρίου, φορώντας διαχρονικά […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://cashunite.gr/i-wind-epivravevi-ta-pedia-ton-ergazomenon-tis-pou-aristevoun/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Η Adriana Lima στο εξώφυλλο του Numero Russia με κοσμήματα του Οίκου ZOLOTAS