Η αλλαγή ασφαλείας που εφάρμοσε το Instagram

Σε περίπτωση που δεν το αντιληφθήκατε, το Instagram έχει προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό ώστε να μπορούν οι χρήστες να διαχειρίζονται καλύτερα τα ευαίσθητα δεδομένα τους που μοιράζονται σε τρίτες εφαρμογές.

Από τα Settings μπορείς πλέον (ή, σωστότερα, θα μπορείς σε λίγο) να βλέπεις ποιες συνεργαζόμενες τρίτες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σου, όνομα, τηλέφωνο, πληροφορίες προφίλ, φωτογραφίες κ.λπ.

Μέσω του μενού Settings –> Security –> Apps and Websites, θα μπορείς πλέον εύκολα και απλά να επιτρέπεις ή να απαγορεύεις την πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία σου.

Η αλλαγή ασφαλείας που εφάρμοσε το Instagram

Και είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα, με αυτό τον τεράστιο αριθμό των εφαρμογών που σου ζητάνε να φορτώσουν φωτογραφίες από το Instagram, δεν ήταν εύκολη η παρακολούθηση του πράγματος. Το Instagram έκανε πιο διαφανή τη διαδικασία, απλοποιώντας κατά πολύ το πράγμα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως το Instagram μας λέει ότι η υπηρεσία μπορεί να χρειαστεί ακόμα και έξι μήνες για να δουλέψει κανονικά σε όλο τον κόσμο, ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα δηλαδή, εντελώς παράξενο τόσο για το πώς δουλεύει το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο όσο και σύσσωμη η βιομηχανία της τεχνολογίας…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Δείτε περισσότερα για την τεχνολογία και το ίντερνετ.

Δείτε περισσότερα και για άλλα θέματα που σας αφορούν:

Ιωάννης Διβράμης

Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης. Έχω σπουδάσει μάρκετινγκ και οικονομικά στο Λονδίνο, έχω MBA και από το 2000 ασχολούμαι επαγγελματικά με το ίντερνετ, το μάρκετινγκ, την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ το SEO και τα social media.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Next Post

Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε συγκεκριμένα ρούχα

Κυ Νοέ 3 , 2019
<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="https://cashunite.gr/i-allagi-asfalias-pou-efarmose-to-instagram/"></div>Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί αλλά κάποια ρούχα συνηθίζουμε να τα πλένουμε πιο συχνά απ’ ο,τι πρέπει και άλλα λιγότερο συχνά. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι η τακτική πλύση μπορεί να τα καταστρέψει γρηγορότερα, οπότε είναι πολύ σημαντικό να ακολουθούμε τους γενικούς κανόνες που επικρατούν για τη […]<!-- AddThis Advanced Settings above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings below via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Advanced Settings generic via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons above via filter on wp_trim_excerpt --><!-- AddThis Share Buttons below via filter on wp_trim_excerpt --><div class="at-below-post addthis_tool" data-url="https://cashunite.gr/i-allagi-asfalias-pou-efarmose-to-instagram/"></div><!-- AddThis Share Buttons generic via filter on wp_trim_excerpt -->
Κάθε πότε πρέπει να πλένουμε συγκεκριμένα ρούχα